Darált hússal töltött karaj
Hozzávalók: - 8 vastag szelet csontnélk.karaj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg darált hús
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 evk. finomra vágott bazsalikom
- 2 evk.olaj.
Elkészítése:
A húst megmossuk és mély zsebet vágunk bele éles késsel. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk mindkettőt. A darált húst összekeverjük a hagymákkal. a sajttal, sóval, borssal és a bazsalikommal. A húsba töltjük a tölteléket, majd fogvájóval vagy hústűvel átszúrjuk és forró olajban megsütjük 10-12 peerc alatt. Ezt grillen is süthetjük. Bármilyen hideg salátával nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá! |