Hozzávalók 4 személyre:
1.5 kg csirkecomb( lehet cs.szárny is), fokhagyma burgonya, paradicsom,paprika,bors,só, tejföl és sajt a tetejére.
Készítése:
A megtisztított csirkehúst sózóm és borsozom. A húsokat ketté vágom de lehet egészben is hagyni. Előveszek egy mély tepsit amit vákonyan kizsírozok.Alulra helyezem a közepesen vastagra szelt burgonyát melyet sózók és borsozok majd ráhelyezem a húsokat és az apróra vágott fokhagymát. Ezután rárakom a szeletelt paprikát és a paradicsomot. Végül megkenem tejföllel és reszelek rá sajtot. Fóliával lefedem és a sütőbe teszem. Kb. 30 perc után megnézem és ha jól megpárolódott akkor leveszem a fóliát és még 30 percig sütöm. Salátával tálalom, de magában is nagyon bőséges étel!
Jó étvágyat!
|